De ce aici?


Lucrez din 2003 ca voluntar in Serviciul Umanitar pentru Penitenciare  www.asup.ro   Aceasta organizatie are filiale in toate judetele si deserveste peste 40 de Penitenciare din Romania. Scopul asociatiei este reintegrarea detinutilor in societate. Mai multe informatii despre organizatie gasiti aici.

La sfarsitul anului 2009 am organizat la Penitenciarul Codlea un program artistic pentru 16 detinuti carora le-am adus sotiile si copiii sa participe impreuna la programul de Craciun. In total au fost peste 130 de persoane la acest eveniment.
Fiecare voluntar SUP a adus cu masina sa copii si mame din diferite localitati pentru a se intalni cu tatii lor. Mie mi-a revenit sarcina sa aduc doua mame cu cate 4 copii (in total 10 persoane) in vizita la tatii lor din Penitenciar. Aceste mame cu copii locuiesc in Satul 70 si in felul acesta am facut cunostinta cu acest catun.
Am fost impresionat de viata de aici si am decis sa lucrez pe termen lung intre ei, mai ales pentru copii. Ei merita o viata mai buna.

Reclame

4 răspunsuri la „De ce aici?

  1. Vlad

    Ma bucur sa aud aceste lucruri frumoase, am citit blogul cu mare drag si am primit mai mult elan si entuziasm, sa nu renunt la ceea ce am inceput sa fac, sa ajut pe cei din jurul meu. Am sa va urmaresc blogul in continuare cu mare interes.

  2. gabriela

    E bine uneori sa urmarim cursul anumitor evenimente insa este mai bine sa punem mana si sa schimbam ceva nu sa steptam mereu ca altii sa faca asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s