O NOAPTE SFÂNTĂ – concert caritabil pentru 250 de copii


COMUNICAT DE PRESA

Luni, 19 decembrie, cu începere de la ora 17.00, Centrul Cultural Reduta va fi gazda celei de-a treia ediții a concertului tradițional de Crăciun “O noapte Sfântă”.

Surpriza acestui concert este că toți participanții primesc în schimbul unui talon detașabil de pe biletul de intrare (în valoare de 10 lei) un pachet-cadou format dintr-un CD cu 21 de colinde, două cărți și o felicitare.

La fel ca și în celelalte ediții, toate donațiile vor fi direcționate către un proiect social, în acest an fiind selectat ca obiectiv construcția Centrului de Educație 70 pentru copiii săraci din satul Hetea, județul Covasna.

Cei care doresc vor putea oferi donații în bani în cadrul concertului sau încălţăminte de iarnă, îmbrăcăminte călduroasă (exterioară), alimente ambalate şi fructe de sezon pentru cei 250 de copii beneficiari.

În favoarea copiilor și al acestei cauze au acceptat să concerteze gratuit soliștii vocali Vili Dulă, Luiza Spiridon, Ingrid Iorgulescu, Marius Moldoveanu, naistul Edy Mihăescu-Satinger, violonista Corina Spătariu precum și formația Ambasadorii Speranţei, Corul Intemporal, Trio Feminin Estelle, Quartet-ul Băieţii din Braşov, Duo feminin Elina şi Neli Bogdan sau Corul de copii Intemporal-Junior.

În calitate de dirijori vor fi prezenți pe scenă Isabel Solzaru, Vili Dulă și Loredana Holobâcă.

Invitațiile pot fi procurate de la Librăria Sola Scriptura din Brașov, str. Gheorghe Barițiu nr. 16 (vis-à-vis de Biserica Neagră), tel: 0368-00.20.10, 0771-687.497

Detalii suplimentare despre proiect se pot obține de la domnul Valentin Bota, telefon 0728 330 901 sau accesând site-ul proiectului www.satul70.wordpress.com

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Concerte, Fundraising

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s