Copiii din Satul 70 așteaptă cadoul tău


Asociaţia Exploratori pentru Viitor continuă campania de strângere de fonduri şi de produse pentru cei 200 de copii defavorizaţi din localitatea Hetea de lângă Braşov. Lor li se vor distribui, în Ajunul Anului Nou, produsele deja colectate în urma Concertului Caritabil “O noapte sfântă” desfășurat duminică la Sala Sporturilor.

“Ţinta noastră, pentru ca familiile copiilor să aibă un Crăciun mai bun, este să adunăm pentru fiecare copil un pachet continând hainuţe, dulciuri, rechizite şi produse alimentare” a declarat domnul Valentin Bota, coordonatorul acestui eveniment.

Campania durează până miercuri 29 decembrie. Cei care pot ajuta cu haine, dulciuri, rechizite şi produse alimentare sunt aşteptaţi la Librăria Sola Scriptura, str. George Bariţiu, nr. 16, tel: 0728-330.901 (vis-à-vis de Biserica Neagră), între orele 17 – 20.

Până acum, deși rezultatele au fost frumoase, mai este suficient loc pentru sponsori generoși. Astfel, în cadrul “Copilandria” oraşul în care copiii ajută copii elevii braşoveni au colectat pentru semenii lor cu mai puţine şanse haine, rechizite şi jucării iar liceenii de la Colegiul de Ştiinţe Grigore Antipa au realizat felicitări de Crăciun din vânzarea cărora s-au obţinut 160 lei.

De asemenea, în cadrul Concertului Caritabil “O noapte sfântă” pe lângă produsele donate a fost strânsă şi suma de 3.200 lei.

Valentin Bota

Imagine de la finalul concertului

Reclame

Un comentariu

Din categoria cadouri, Fundraising

Un răspuns la „Copiii din Satul 70 așteaptă cadoul tău

  1. Pingback: Uneori e periculos sa lucrezi cu romii | Satul celor 70 de bordeie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s