Bun venit!


Bun venit in SATUL CELOR 70 DE BORDEIE. Acesta se afla situat in judetul Covasna, pe un deal, la o jumatate de ora de mers pe jos de la soseaua judeteana. Pe timp de iarna poti avea acces acolo doar cu o masina de teren echipata cu lanturi sau cu o caruta trasa de cai.

Nu am dat numele lui geografic deoarece voi prezenta imagini si situatii concrete de disperare si doresc sa portejez persoanele respective. Insa astfel de imagini poti vedea des in Romania, la cativa kilometri de drumurile nationale.
Satul 70 are aproximativ 300 de locuitori de toate varstele de etnie tiganeasca. Fiind mai izolati si aflati intr-o zona cu putine posibilitati financiare ei nu s-au putut dezvolta si traiesc intr-o saracie crunta.
Locuitorii sunt in general oameni respectuosi, afectivi insa exista printre ei si oameni certareti si uneori chiar violenti. Copiii insa sunt senzationali!
Intrucat nimeni nu merita sa traiasca in conditii grele ca ei datorita originii sociale, ne-am unit un grup de aproximativ 10 persoane care am decis sa ne implicam in viata lor pentru a-i ajuta sa isi gaseasca drumul in viata.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s